Friday, December 12, 2008

clear up!:D



annoouunnnnnccccmmmeeennntt!!
:P..

MEMERKU..is my friend..:)..he is someone that really a sweet guy..:)..
we're nothing...hukhukhuk!
and MEMER, if u read this..........
THANK U FOR EVERYTHING!!:D:D:D

he help me to do lots of stuff!..ehee...
bought my cardi even some clothes!
be there when i need sumone...
very warm heart!!!..;)
and he is soo sweeet!!
hahahahaha!!...


and have a great vacation yer memer...
he is going to KK tonite....hv a save journey dear memer!:)..



DIRIKU BERSAME MEMERKU!!:)

and yea..i just finished my exam today..and its soooo OMG..
thats all i can say!..super susah tahap dewa yg melampau!...+.+
but nvm..i've tried my very best to do..hopefully we can pass them with flying colours...amin..
oryte..nanite..nk tdo!!


+.+

12 comments:

★ALANįƒ¦♥ ³★ (= said...

hahah . . .
the name kelakar la :)
anyway cute friend you have :)

misZ NoLaLita said...

haha!..his name actually amir..:D..
but my dear cherie,izza..gave him that name..so termelekat la..
tu yg jd memeerrr!!
:P

amir said...

ahahaha..mcm i jer kn..
MEMER..
:p

misZ NoLaLita said...

my memer..is my memer laa...adesh!
~.~

amir said...

ouh..
bukan i ek ?..
ok ok..
:p..

study study..

misZ NoLaLita said...

i lak study..kamu study!
goodluck to u!..
buat elok2 yer meemr exam!;)

Anonymous said...

sungguh menyampah dgn post ini.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
misZ NoLaLita said...

KEPADA ANONYMOUS:
kalo ko..xpuas hati..
xpayah la ko pergi blog ini..
bodoh.. Tu pun nk kena kasi tau ke?? Lu piki la sendiri.. D'oooh

Anonymous said...

watz da use of blog hoping?
STUPID!kau tau x blog hoping tuh ape?aku terbukak blog kau,aku bacela.klau kau xnk aku bukak blog kau,baek kau xyah buat blog kn.letak private ke.mne la ko letak otak kau kn.kat lutut ekk ke kat rambut karat kau tu?

misZ NoLaLita said...

Kepada ANONYMOUS yg tak berani mendedah identiti:

Kau menyampah post aku tapi nk leave comment?? Lepas tu masih nk berhoping kat blog aku lagi? Lepas tu tak puas hati?? Aku tak paham. Sungguh tak paham. Macam aku sebagai manusia yg ada fikiran, kalau aku menyampah atau tak suka.. I wont bother. Tapi kau wahai ANONYMOUS entah ek. Apa jenis manusia. Dah la ko menyampah tak cukup pulak tu mengeluarkn kata2 yang kurang sopan. Rambut aku karat?? Asal? Ko jealous sebab ko takde rambut untuk di karatkn.. Adoi.. Blog aku untuk orang sekeliling aku baca dan juga ia untuk orang yg di panggil kawan untuk di hargai. Dan Ko sendiri pandai baca kn post ni untuk ape kn? Pasal salah seorang kawan aku. Ke kau cemburu sebab aku tak post pasal kau wahai sang ANONYMOUS dan haters please leave. Like you ANONYMOUS, you are soooo unwelcome, macam kau lah SANG ANONYMOUS.

izza the PINKERTON said...

OMFG. haih haih. ada juga manusia begini. respect people lah wahai rakan2. :|